RSS       NL  |  FR  |  EN       Search  
 

Aanwinsten

Verwerving Armeduivelstraat 6 in Antwerpen
Vastned Retail Belgium heeft op 30 december 2015 Armeduivelstraat 6 Antwerpen toegevoegd aan de vastgoedportefeuille, opnieuw een winkelpand op een toplocatie. De vennootschap blijft zo in lijn met de vooropgestelde strategische focus op premium city high street shops.
 
Het winkelpand op nummer 6 in de Armeduivelstraat is gelegen in de buurt van de Schuttershofstraat en de Graanmarkt, op een toplocatie in het hartje van Antwerpen. Het gebouw is door de verkoper voorafgaand aan de aankoop volledig gerenoveerd. De huurder richt het pand momenteel in tot een modern retailpand met een winkelruimte van 132 m² en een stockageruimte in de kelder.
 
ARMEDUIVELSTRAAT6
 
 
Verwerving Schuttershofstraat 55 in Antwerpen
Naast de nummers 22, 24, 30 en 32, verhuurd aan o.m. Terre Bleue, Manila Grace en juwelier Slaets, heeft Vastned Retail Belgium op 16 september 2015 ook nummer 55 in de Schuttershofstraat verworven. Het pand is gelegen aan de kant van Hopland en de Wapper, op een toplocatie in het hartje van Antwerpen. Het karaktervolle authentieke gebouw wordt door de verkoper gerenoveerd en omgebouwd tot een pand met een winkelruimte van 100 m² op het gelijkvloers, 38 m² stockageruimte in de kelder en woongelegenheden op de verdiepingen. De winkelruimte is verhuurd aan 7 For All Mankind. Met de verwerving, exclusief de wooneenheden, gaat een bedrag gepaard van circa € 5 miljoen. Vastned Retail Belgium blijft zo in lijn met haar strategie om te focussen op locaties voor premium city high street shops.
 
De Schuttershofstraat is de luxewinkelstraat van Antwerpen met retailers als Hermès, Gucci, Jimmy Choo en Chanel. Het verworven pand ligt in de directe omgeving van panden waar o.m. Karl Lagerfeld, Ladurée en Essentiel hommes gevestigd zijn. Het is verhuurd aan 7 For All Mankind, een jeansmerk dat topdenim naar een hoger niveau tilt en een heuse levensstijl vertegenwoordigt. De straat is duidelijk in trek bij toonaangevende retailers in het hoge segment.
 
Schutters55
 
Verwerving Graanmarkt 13 in Antwerpen
Op 3 augustus 2015 heeft Vastned Retail Belgium in Antwerpen een klassepand verworven gelegen op Graanmarkt 13, een toplocatie in het hartje van de historische binnenstad. De verwerving van het pand Graanmarkt 13, een investering van circa € 6 miljoen, past volledig in de strategie van de vastgoedvennootschap om te investeren in premium city high street shops. Graanmarkt 13 is een uniek architectuurproject van Vincent Van Duysen van ongeveer 1.000 m², waarbij elke verdieping een aparte bestemming kreeg.
 
Boven het gastronomische restaurant, ‘laureaat van de groene Gault Millau’, op de benedenverdieping is een high end store gehuisvest. Op de tweede verdieping bevindt zich ‘the gallery’ en op de bovenste twee verdiepingen is een luxeappartement ingericht met hotelservice en dienstverlening op maat. De uitbating van het concept “Graanmarkt 13” blijft in handen van de huidige eigenaars die hun concept in binnen- en buitenland verder ontwikkelen.
 
De Graanmarkt ligt achter de Schuttershofstraat, een luxueuze winkelstraat en nabij de populaire winkelstraten Meir en Huidevettersstraat, waar het merendeel van de Antwerpse vastgoedportefeuille Vastned Retail Belgium is gelegen. De Graanmarkt is een zeer stemmig beboomd pleintje, in de volksmond ook wel het “Antwerpse quartier latin” genoemd. Er heerst een gemoedelijke sfeer waarin jong en oud, zakenlui, artiesten, shoppers en theaterbezoekers zich thuis voelen. Verwacht wordt dat de buurt van de Graanmarkt verder opwaardeert en een belangrijke plaats zal innemen in het segment van de luxeretailers.
 
GM13
 
 
 
Sitemap Privacy policy info pdf