RSS       NL  |  FR  |  EN       Search  
 

Sociaal engagement

Van 2013 tot en met 2016 heeft Vastned Retail Belgium Jasper on Wheels gesponsord in haar deelname aan Run To Walk Again , een estafettetour over de afstand van 8 marathons, langs verschillende revalidatiecentra en scholen voor bijzonder onderwijs in Vlaanderen, voor teams van 8 tot 15 lopers met minimum 1 handbiker. In 2016 zal deze wedstrijd plaatsvinden op 1 en 2 oktober 2016.  
 
Vastned Retail Belgium heeft in 2014 het initiatief om de Mont Ventoux te beklimmen voor een goed doel, van collega investeerder Redevco ondersteund.
 
Op 19 september 2014 trok Redevco naar de Mont Ventoux met 60 collega’s uit verschillende landen waaronder 15 Belgen. Van het Belgische team heeft iedereen de top bereikt en een mooi bedrag kunnen verzamelen ten voordele van de vzw Altijd Mooi. In totaal werd samen met andere sponsors 40.905 geschonken aan de vzw Altijd Mooi. Met dit bedrag kan de vzw haar acties verderzetten om vrouwen tijdens en na kanker te ondersteunen. Een van deze acties is bijvoorbeeld het maken van informatiefilmpjes- en brochures zoals te zien is op hun website : http://www.vzwaltijdmooi.be
 
 
 

 

 

 

Sitemap Privacy policy info pdf