RSS       NL  |  FR  |  EN       Search  
 

News

18-05-2018
Vrijwillig en voorwaardelijk overnamebod op Vastned Retail Belgium NV_update
25-03-2016
Vastned Retail Belgium krijgt dedicated management
30-12-2015
Vastned Retail Belgium voegt Arme Duivelstraat 6 Antwerpen toe aan de vastgoedportefeuille

 

 

Nieuwe contactgegevens 
GENERAAL LEMANSTRAAT 74 | 2600 ANTWERP | + 32 3 361 05 90

 

 

VENUES FOR PREMIUM SHOPPING

 

FOCUS OP KWALITATIEVE GEBOUWEN MET STABIEL RENDEMENT

 

Vastned Retail Belgium investeert in eersterangswinkelpanden in België.  We zijn momenteel eigenaar van 143 winkelpanden die verspreid liggen over 61 verschillende locaties. 

 

Ons vastgoed  bestaat momenteel voor 58% uit premium city high street shops, voor 17% uit high street shops en voor 25% uit non-high street shops (retailparken en baanwinkels).

 

Het is onze doelstelling het aandeel van kwalitatieve binnenstedelijke panden in premium cities op 75% te brengen.  Premium cities zijn aantrekkelijke winkelsteden met een positieve demografische groei, sterke koopkracht, een historische binnenstad, toeristische aantrekkingskracht en nationale en internationale instellingen en universiteiten.  Voor retailers is de aanwezigheid in deze steden meer dan ooit cruciaal: het versterkt de naamsbekendheid en het imago wat bijdraagt tot het behalen van een optimale omzet en duurzame winstmarges.

Onze focus ligt op Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge.   

 


 

FOCUS  OP LANGE TERMIJN RELATIES

 

We streven ernaar om met onze huurders vertrouwensrelaties op lange termijn op te bouwen.  Door permanent overleg kunnen we optimaal inspelen op hun verwachtingen in een dynamische  markt.

“Ons team heeft gespecialiseerde kennis en ervaring in winkelvastgoed in alle kernmarkten.  Onze huurders staan in direct contact met ons wat hands-on ondersteuning en een snelle besluitvorming mogelijk maakt,” aldus Chief Executive Officer Rudi Taelemans.

Sitemap Privacy policy info pdf